Πλατφόρμα e-Learning της KRV SQUARE Σύγχρονης & Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Πλατφόρμα e-Learning της KRV SQUARE Σύγχρονης & Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

  • Η ομάδα σεμιναρίων της KRV² είναι σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένα τεχνικά σεμινάρια από τους δεκαετούς εμπειρίας εκπαιδευτές μας: στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Ηλιακή Ενέργεια και την τεχνολογία 3D printing.
  • Τα σεμινάρια απευθύνονται: σε επενδυτές, σε τεχνικους διευθυντες, σε επαγγελματίες μηχανικούς, αλλά και φοιτητές μηχανικούς που θέλουν να ασχοληθούν και να εμβαθύνουν με τα παραπάνω τεχνολογικά θέματα.

 

Αξιοπιστία – Ταχύτητα – Ποιότητα – Ασφάλεια

  • Η Πλατφόρμα e-Learning της KRV SQUARE Σύγχρονης & Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης είναι στημένη σε ένα από τα κορυφαία Datacenters της Ευρώπης το οποίο βρίσκεται στην Αγγλία (RapidSwitch dedicated expertise) και διαθέτει υποδομή σύγχρονης τεχνολογίας.

 

  • Το μεγαλύτερο μέρος της υποδομής είναι Cloud based και απαρτίζεται από servers και δικτυακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας η οποία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες διακρίσεις.

 

  • Η υποδομή Cloud είναι βασισμένη σε servers της Dell με επεξεργαστές τελευταίας γενιάς (10 και 12-Core CPUs) και storage systems με Full SSD. Για το δικτυακό μέρος η εταιρία χρησιμοποιεί redundant Cisco routers και switches καθώς και αντίστοιχα firewalls για προστασία και ασφάλεια.

 

  • Η συνδεσιμότητα της υποδομής γίνεται από 2 dedicated lines των 10Gbit προσφέροντας αδιάλειπτη και ταχύτατη πρόσβαση στο ίντερνετ παρέχοντας στον χρήστη την μέγιστη ποιότητα.